The Flavor Apprentice
Sort By

The Flavor Apprentice

The Flavours Apprentice startade 2004 och då under namnet The Perfumers Apprentice. De var då inriktade på parfymer och höll workshops där man kunde experimentera med olika doftingredienser. The Perfumers Apprentice är än idag aktiva inom dofter för parfymer, men 2009 startade de även The Flavours Apprentice med målet att kunna leverera förstklassiga mataromer till både kulinariska proffs och entusiaster. Och med sina ständiga innovationer och experiment, gick de också in i e-cigarettvärlden där de inkluderade sina smaker för hela vaping-gemenskapen. De grundade The Flavour Apprentice för att skapa en tydlig skillnad mellan deras säkra matsmaker och parfymprodukter.

Flavours Apprentice-koncentratet är bland de bästa i världen och är ett välkänt märke för alla gör-det-själv vapers. Alla smakkoncentrat är framställda med de finaste ingredienserna som klarade alla de strängaste standarder som krävs av rådande livsmedelstillsynsorgan för att bli certifierade som livsmedelssäkra. Deras koncentrat anses vara det mest populära valet bland kommersiella e-juicetillverkare på grund av dess rena smak och läckra smakvariationer.

TFA har en stor katalog med olika koncentrat och fortsätter att skapa nya och innovativa smaker och fortsätter att vara det största varumärket inom DIY för e-juice.

Vi på PremiumVape.se har sålt koncentrat från TFA sen vi öppnade 2014. TFA har alltid varit vårt bäst säljande märke inom DIY och vi har ett brett utbud med smaker där vi även tar in nya som tillkommer.

Hos PremiumVape kan du alltid räkna med snabba leveranser, alla beställningar som läggs innan klockan 16.00 vardagar skickas samma dag.