Twisted Juice
Sort By

Twisted Juice

Twisted Juice är baserade i Warrington, Storbritannien. Twisted Juice är ett passionerat team med vejpare som har över 15 års erfarenhet inom vapebranschen. Deras team består av begåvade designers och mixologer som producerar vapeprodukter och e-vätskor av högsta kvalitet.

Twisted Lollies är en serie e-juicer där basen är glass men med spännande och lite annorlunda smakkombinationer. Här kan man gotta ner sig i smaker som Cherry Cola eller varför inte testa Blueberry, Apple, melon och Strawberry mixat i ett?

Twisted Lollies är perfekt för den som gillar lite krämiga e-juicer men som också vill ha en annan smak som bryter igenom krämigheten.

Denna läckerhet kommer som 100ml snyggt serverat i en 120ml flaska så att man har utrymme att fylla upp med två stycken nicshots. Om nikotin är något du kan vara utan så fyll bara upp med basvätska och avnjut en nikotinfri e-juice.

VG/PG halten ligger på 60/40 vilket gör att den kan fungera bra både till subohm och podsystem där den ger rikligt med smak och ånga.

Köp Twisted Juice Hos PremiumVape.se

Köp dina produkter från Twisted Juice hos PremiumVape. Med över 8 år i branschen kan du alltid känna dig trygg att handla från oss med säkra betalningar och snabba leveranser.

Skulle det dyka upp en fråga om juicerna från Twisted Juice eller om nån annan produkt från vårt sortiment så är du alltid välkommen att kontakta oss på vår supportmail där vi kommer besvara din fråga blixtsnabbt.