Two Faced

Two Faced

Visar alla 10 resultat

Visar alla 10 resultat

Two Faced saltnikotin

Introducerar Two Faced, en ny, spännande e-juicekollektion från Koyuki Vapor, utvecklad med passion och innovation i Sverige. Two Faced är inte bara ett namn, utan en representation av deras unika smakfilosofi som förenar två distinkta fruktaromer för att skapa en enastående och oförglömlig vapingupplevelse. Varje flaska innehåller 14mg nikotinsalt, skräddarsytt för att tillgodose behoven hos entusiaster som söker både smakrikedom och tillfredsställande nikotinleverans.

Företaget står ut med sitt engagemang för kvalitet och innovation, där varje smak är noggrant sammansatt av de finaste råvarorna. kollektionen erbjuder ett brett utbud av 10 omsorgsfullt utvalda smakkombinationer, designade för att tillfredsställa en mångfald av smakpreferenser och introducera en helt ny dimension av smak till din dagliga vapingrutin.

Upplev den höga kvaliteten och det djupa smakarvet som Two Faced bringar till världen av e-juicer. deras mål är att erbjuda en premiumrökupplevelse som genomsyras av kreativitet och äkthet. Utforska vårt sortiment idag och låt Two Faced bli din nästa favorit i e-juicesamlingen.