Yeti
Sort By

Yeti

Yeti är en tillverkare av e-juicer baserad i Storbritannien och är mest kända för sina iskalla fruktsmaker. Smaker som har varit en riktig konsumentfavorit i vapingvärlden sedan starten, och varumärket Yeti har verkligen ägt detta utrymme på marknaden.

Med en extremt sällsynt meritlista av tillväxt på en starkt mättad detaljhandelsmarknad i över 6 år, dominerar Yetis sortiment den brittiska marknaden med över 85 % butikstäckning inom vapeshoppar inklusive några av de största butikskedjorna.

Utöver sin täckning i Storbritannien har varumärket också ett robust nätverk av globala partners som säljer i över 20 länder!

Under 2020 blev det förbjudet med cigaretter som var smaksatta med mentol i Storbritannien, Yeti såg då en drastisk ökning av sin försäljning då många användare valde att gå över till e-cigaretter istället.

Vi har tagit in hela linjen från Yeti Ice Cold. Här hittar du en salig blandning av frukter, och som namnet avslöjar, en stor dos mentol.

VG/PG förhållandet ligger på 70/30 och flaskorna är på 120ml men endast fyllda till 100ml så där finns plats för två stycken nicshots.