Yeti

Yeti

Visar alla 23 resultat

Visar alla 23 resultat

Utforska Yeti E-Juicer: Iskalla Fruktsmaker från Storbritannien

Yeti, en framstående tillverkare av e-juicer baserad i Storbritannien, har gjort sig kända för sina enastående iskalla fruktsmaker. Deras smaker har varit en konstant favorit bland vapers sedan starten, och Yeti har verkligen satt sin prägel på marknaden.

Med en imponerande meritlista av tillväxt på en konkurrensutsatt detaljhandelsmarknad i över sex år har Yeti etablerat sig som en kraft att räkna med. Deras sortiment dominerar den brittiska marknaden med över 85 % täckning i vapeshops, inklusive några av de största butikskedjorna.

Utöver sin omfattande närvaro i Storbritannien har Yeti även ett starkt globalt nätverk av partners som distribuerar deras produkter i över 20 länder världen över.

År 2020 förbjöds smaksatta cigaretter med mentol i Storbritannien, vilket resulterade i en markant ökning av Yetis försäljning när många användare övergick till e-cigaretter som ett alternativ.

Hos oss hittar du hela linjen av Yeti Ice Cold e-juicer. Denna serie erbjuder en mångfald av fruktiga smaker, kombinerat med en kraftfull dos mentol för den fräscha känslan.

Yetis e-juicer har ett VG/PG-förhållande på 70/30 och flaskorna är på 120 ml, men fyllda till 100 ml för att ge dig utrymme att blanda in två nicshots efter önskemål. Hos PremiumVape.se kan du utforska Yetis spännande utbud och njuta av deras unika smakupplevelser.