Aspire PockeX Coil 5-pack

189 kr  

Aspire PockeX coils utnyttjar U-Tech-teknologi för maximal smak och moln. Tillverkade av 316L stål, med alternativ för 0,6 Ω och 1,2 Ω.

Aspire

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Aspire PockeX coils, som använder samma avancerade U-Tech-teknik som Nautilus X, levererar enastående smakupplevelse och imponerande molnproduktion. Denna innovativa Utech-design låter luftflödet svepa två gånger runt coilen, vilket maximerar smakabsorptionen från varje puff. Tillverkade av högkvalitativt 316L rostfritt stål, erbjuder dessa coils två motståndsalternativ för att passa olika vapingpreferenser: 0,6 Ω för riklig ångproduktion och 1,2 Ω, optimalt för e-vätskor med högre nikotinstyrka.

Medföljer Aspire PockeX Coil:

 • 5 x Aspire PockeX Coil

Kompatibla enheter:

 • Aspire PockeX
 • Aspire PockeX Box
 • Aspire Nautilus XS Tank

Rekommenderad watt:

 • 0.6Ω Clapton (18-23W)
 • 1.2Ω (18-23W)

Vad är skillnaden mellan 0,6Ω och 1,2Ω coilen?

 • 0,6 Ω coilen är det bästa alternativet för tjockare, tätare ånga och en luftigare vape, och är mer lämpad för en begränsad Direct Lung och lägre nikotin e-juicer.
 • 1,2 Ω coilen ger en mer begränsad mouth to lung  och är det bästa alternativet för högre nikotinhalter.

Vad är skillnaden mellan mouth to lung (MTL) och begränsad direct lung (RDL)?

Med MTL andas du in ånga och håller den i munnen en stund innan du andas in igen för att ångan ska nå dina lungor. Med Direct lung (DL) andas du in i dina lungor i ett kontinuerligt andetag. Med begränsad Direct Lung andas du in på samma sätt som DL, men du behöver inte lika mycket luftflöde över coilen. Smakupplevelsen liknar DL, men halsträffen är mer lik MTL.

Livslängd Aspire PockeX Coil

Livslängden på din coil kan variera avsevärt beroende på flera faktorer såsom storleken på dina bloss, vilken typ av e-juice du använder och på vilken watt-nivå du vejpar på. Coils med låg resistans som används vid höga watt-nivåer tenderar att ha en kortare livslängd än de med hög resistans.

För att förlänga livslängden på din coil, rekommenderas att:

 1. Fukta coilen ordentligt före första användningen.
 2. Använda e-juice med rätt förhållande av VG och PG.
 3. Inte överstiga den rekommenderade watt-nivån.
 4. Se till att din tank alltid är tillräckligt fylld så att coilen inte torkar ut.