Aspire PockeX Coil 5-pack

189 kr  

Aspire
Nollställ

Beskrivning

Aspire PockeX coils använder sig av samma teknik som Nautilus X U-Tech coils och ger dig bra smak och stora moln.

Aspire PockeX coils har en Utech-design som passerar luftflödet två gånger runt coilen för att säkerställa att ångan absorberar mer smak.

Dessa coils är gjorda av 316L rostfritt stål och har två olika motstånd: 0,6 Ω (bäst för tjock ånga) eller 1,2 Ω (bäst för e-vätska med hög nikotinhalt).

Kompatibla enheter

Aspire PockeX
Aspire PockeX Box
Aspire Nautilus XS Tank

Vad är skillnaden mellan 0,6Ω och 1,2Ω coilen?

0,6 Ω coilen är det bästa alternativet för tjockare, tätare ånga och en luftigare vape, och är mer lämpad för en begränsad Direct Lung och lägre nikotin e-juicer.

1,2 Ω coilen ger en mer begränsad mouth to lung  och är det bästa alternativet för högre nikotinhalter.

Vad är skillnaden mellan mouth to lung (MTL) och begränsad direct lung (RDL)?

Med MTL andas du in ånga och håller den i munnen en stund innan du andas in igen för att ångan ska nå dina lungor. Med Direct lung (DL) andas du in i dina lungor i ett kontinuerligt andetag.

Med begränsad Direct Lung andas du in på samma sätt som DL, men du behöver inte lika mycket luftflöde över coilen. Smakupplevelsen liknar DL, men halsträffen är mer lik MTL.

Hur länge håller coilen?

Coilens livslängd beror på många faktorer, inklusive hur länge du puffar, vilken e-juice du använder och vilket wattal du använder din coil vid. Coils med låg resistans används vid högre watt och håller inte lika länge som högresistanscoils.

Du kan förlänga coilens livslängd genom att primea (grunda) coilen före användning, genom att använda e-juice med rätt VG:PG-förhållanden, genom att inte gå över rekommenderat watttal och genom att fylla på din tank så att coilen aldrig torkar ut . Med försiktighet bör coilen hålla allt från 1 till 4 veckor.

Motstånd (ohm):

  • 0.6Ω Clapton (18-23W)
  • 1.2Ω (18-23W)