VooPoo PnP-TW Coils 5-pack

249 kr  

VooPoo PnP-TW coils är utformade med en mesh-struktur, optimerade för både MTL (Mouth to Lung) och DL (Direct to Lung) vejping. Dessa coils, kända för att förstärka smak och ångproduktion, passar perfekt för vejpare som söker en anpassningsbar upplevelse. Oavsett om du föredrar en tät MTL-dragningskänsla eller ett luftigare DL-inandning, erbjuder VooPoo PnP-TW coils den mångsidighet och flexibilitet som behövs för att tillgodose dina specifika vejpingbehov.

VOOPOO

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

VooPoo PnP-TW coils är utformade för att vara kompatibla med ett brett utbud av VooPoos vape-kit och tankar. TW-serien av coils erbjuder olika resistanser, anpassade för att möta olika vejpingpreferenser. Dessa coils är särskilt lämpliga för DTL (Direct to Lung) eller RDTL (Restricted Direct To Lung) vejping, och de är utformade för att skapa en riklig mängd ånga. Med VooPoo PnP-TW coils kan du hitta det perfekta alternativet för din vejpingstil.

Varje TW-coil har en mesh-konstruktion som effektivt värmer upp e-juicen och ger en förbättrad smak- och ångupplevelse. Denna mesh-design garanterar en jämn och konsekvent prestanda, vilket är idealiskt för dem som söker en kraftfull och njutbar vejping. Vi rekommenderar att dessa coils används med e-vätskor som har en VG-halt på 60% eller högre för optimal ångproduktion och smak.

Egenskaper:

  • Mesh-konstruktion
  • Idealisk för DTL och RDTL vejping
  • Kompatibel med ett brett utbud av VooPoo-enheter
  • Optimerad för e-vätskor med hög VG-halt

Rekommenderad effekt:

  • 0.15 Ohm TW15 stödjer effektutgång mellan 55 – 70W
  • 0.2 Ohm TW20 stödjer effektutgång mellan 40 – 50W
  • 0.3 Ohm TW30 stödjer effektutgång mellan 28 – 36W

Kompatibla enheter

PNP-pods
PNP Pod Tank
PnP-X-poddar
PnP-X pod tank
Drag S Kit
Drag X Kit
Drag 2 Kit
Drag Max Kit
Argus Air Pods
Argus Kit
Argus GT Kit
Argus X Kit
Argus Pro Kit
V.Suit Kit
Vinci 2 Kit
Vinci X 2 Kit
Vinci 2 Pods
Doric 60 Kit
Drag X & PnP-X Pod-kit
Drag S & PnP-X Pod-kit
Drag E60 Kit (exklusive 0,15Ω)
Drag H80S Kit
Drag 4 kit