Nicotine Base Nikotinshot 18mg 50VG (10ml)

79 kr  

Nicotine Base 50VG är en 18 mg/ml (1,8%) nikotinshot med 50VG/50PG, passande för MTL. Används för att tillsätta nikotin till e-juicer, shortfills och aromkoncentrat. Genom att blanda en nicshot med en nikotinfri e-juice (shortfill) kan du skapa e-juice med önskad styrka och kringgå TPD-lagarnas begränsning på 10 ml flaskor.

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

För att anpassa din e-juice till önskad nikotinstyrka, blandar du enkelt in en nikotinshot i en nikotinfri e-juice, även känd som shortfill. Genom att noggrant skaka ihop dessa komponenter, uppnår du den perfekta styrkan. Denna metod möjliggör inköp av större e-juiceflaskor än de 10 ml som begränsas av TPD-regelverket, genom att kombinera dem med en nikotinshot. För en förstärkt smakupplevelse kan vissa e-juicer med fördel stå och mogna några dagar, med regelbundna omskakningar, även om detta steg inte är ett krav.

Produktdetaljer Nicotine Base 50VG:

  • Nikotinstyrka: 18 mg
  • Innehåll av vegetabiliskt glycerin (VG): 50% USP-kvalitet
  • Innehåll av propylenglykol (PG): 50% USP-kvalitet
  • Total nikotinkoncentration: 1,8%
  • Flaskans storlek: 10 ml
  • Produktnummer (EC-ID): 00219-16-05043
  • Märke: Nicotine Base

Viktig säkerhetsinformation:

Nikotin är beroendeframkallande och giftigt i koncentrerad form. Trots att denna produkt är utspädd, är det viktigt att hantera den med omsorg. För att skydda huden, se till att tvätta bort eventuellt spill av nikotin och använd skyddshandskar för att undvika kontakt med ögon och ansikte. Produkter som innehåller nikotin och tobak är enbart tillåtna för personer över 18 år och är avsedda för vuxna användare. För att säkerställa nikotinvätskans hållbarhet och kvalitet, förvaras den bäst vid en temperatur av 12 °C. Förvara alla nikotinprodukter och tillbehör oåtkomligt för barn och husdjur. Det är viktigt att du noggrant läser igenom säkerhetsanvisningarna innan användning. Om du misstänker att ett barn har förgiftats av nikotin, kontakta läkare eller närmaste akutmottagning omedelbart. Om du upplever långvariga biverkningar, sök läkarvård och ta med produkten samt säkerhetsinformationen. Oöppnade e-vätskor med nikotin har en hållbarhet på minst två år, medan öppnade flaskor behåller kvaliteten i minst en månad under förutsättning att de förvaras på en sval, mörk plats fri från direkt solljus.