Nicotine Base Nikotinshot 18mg 70VG (10ml)

79 kr  

Nicotine Base 70VG är en 18 mg/ml (1,8%) nikotinshot med 70VG/30PG, passande för DL. Används för att tillsätta nikotin till e-juicer, shortfills och aromkoncentrat. Genom att blanda en nicshot med en nikotinfri e-juice (shortfill) kan du skapa e-juice med önskad styrka och kringgå TPD-lagarnas begränsning på 10 ml flaskor.

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

För att anpassa din e-juice till önskad nikotinstyrka, blandar du enkelt in en nikotinshot i en nikotinfri e-juice, även känd som shortfill. Genom att noggrant skaka ihop dessa komponenter, uppnår du den perfekta styrkan. Denna metod möjliggör inköp av större e-juiceflaskor än de 10 ml som begränsas av TPD-regelverket, genom att kombinera dem med en nikotinshot. För en förstärkt smakupplevelse kan vissa e-juicer med fördel stå och mogna några dagar, med regelbundna omskakningar, även om detta steg inte är ett krav.

Produktdetaljer Nicotine Base 70VG:

  • Nikotinstyrka: 18 mg
  • Innehåll av vegetabiliskt glycerin (VG): 70% USP-kvalitet
  • Innehåll av propylenglykol (PG): 30% USP-kvalitet
  • Total nikotinkoncentration: 1,8%
  • Flaskans storlek: 10 ml
  • Produktnummer (EC-ID): 00219-17-09447
  • Märke: Nicotine Base

Viktig säkerhetsinformation:

Nikotin är beroendeframkallande och giftigt i koncentrerad form. Även om denna produkt är förtunnad, krävs försiktighet vid hantering. Skydda huden genom att tvätta bort eventuellt nikotin och använd skyddshandskar för att förhindra kontakt med ögon och ansikte. Nikotin- och tobaksprodukter är endast tillåtna för personer över 18 år. Denna produkt är designad för vuxna användare. För att bevara nikotinvätskans kvalitet, rekommenderas förvaring vid 12 °C. Håll alla nikotinprodukter och tillbehör borta från barn och husdjur. Läs säkerhetsanvisningarna noga före användning. Vid misstanke om nikotinförgiftning hos barn, kontakta läkare eller akutmottagning omedelbart. Sök läkarvård om du upplever bestående biverkningar, och ta med produkten och säkerhetsinformationen till din läkare. Oöppnade e-vätskor med nikotin håller i minst 2 år, och öppnade flaskor i minst 1 månad när de förvaras korrekt i en sval, mörk miljö utan direkt solljus.