Shiva (essens) från A&L Sweet Edition (30ml)

139 kr  

“A&L Ultimate Aroma Sweet Edition Shiva. Isprinsessan Shiva är en gudomligt frisk och syrlig smak av pepparmintsgodis. En perfekt doft för att väcka dina sinnen denna sommar. Shiva kommer att transportera dig till sin värld av sötma och fräschör.”

I lager

Erbjudande Antal Rabatt
Valfria essenser 10 - 50 10%

Beskrivning

Smakprofil:

Upptäck A&L – Innovativa E-juice Koncentrat från Frankrike

A&L, ett ledande e-juice märke med rötter i Frankrike, är kända för sina innovativa och eftertraktade smaker inom vapingvärlden. Med en stark marknadsnärvaro erbjuder A&L ett omfattande utbud av unika och tilltalande smaker i form av koncentrat, som passar alla smakpreferenser.

När det gäller koncentrat, utmärker sig A&L med en imponerande samling av varierande smakkombinationer. Deras Ruyan 4 med kaffesmak är särskilt populär bland vejpare, tack vare dess autentiska och rika kaffearom. Den är idealisk för de som söker en traditionell och tillfredsställande vape-upplevelse. Vidare är A&L:s Sweet Edition-serie mycket uppskattad för sina söta och förföriska smaker, vilket ger en njutbar och minnesvärd upplevelse för de som föredrar en sötare vaping.

Sammanfattningsvis erbjuder A&L en rad högkvalitativa e-juice koncentrat som tillgodoser olika smakpreferenser. Med 30ml essenser som sträcker sig från rika kaffetoner i Ruyan 4 till de söta delikatesserna i Sweet Edition, är A&L det idealiska valet för vejpare som värdesätter kvalitet och mångsidighet i sina e-juicer. Upptäck det unika smakutbudet från A&L på premiumvape.se och förbered dig på en oöverträffad vapingupplevelse.

Shiva är ett 30ml koncentrat som måste blandas med basvätska innan användning.