Black & Blue Ice från Got Salts 14mg (10ml)

89 kr  

“Black & Blue Ice från Got Salts har smak av blåbär och vinbär med en kylig avslutning.”

PG/VG: 50/50
Storlek: 10ml
Nikotinhalt: 14mg nikotinsalt

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,,

Black & Blue Ice från Got Salts

Got Salts, från Ace Of Vapez, är en ny serie nikotinsalt ejuicer som erbjuder en balanserad ångupplevelse med 14mg nikotinsalt. Med ett sortiment som täcker allt från fruktiga till dessertinspirerade smaker, är Got Salts designat för att möta olika preferenser. Det är en blandning av kvalitetssmaker och tillfredsställande nikotinupplevelse, lämplig för både nya och erfarna vejpare som söker en förbättrad ångupplevelse.

Vad är Nic Salts?

Tekniskt sett är Nic Salts fortfarande en 50:50 e-juice. Vad som gör Black & Blue Ice till en nästa generations produkt är att nikotinet som används kommer från ett naturligt förekommande salt som finns i tobaksblad. ‘Nic salt-juice’ kan ge högre styrkor av nikotin utan att bli för starkt i halsen och absorberas lättare i blodet än icke-salt e-juice. Nic Salts är därför mjukare jämfört med standard 50:50 e-juicer, och de tillåter analoga användare som vill byta till vaping, och som är vana vid högre nivåer av nikotin, att vejpa med 14 mg styrka för ett snabbare intag av nikotin.

Black & Blue Ice kan användas i pennmodeller och poddar, och förutom att kunna leverera en medelhög till hög nivå av nikotin är den lika mångsidig som standard 50:50 e-juice som innehåller så kallat free base nikotin.

Du kanske också gillar …