Blackcurrant Lemonade från Seriously Nice (100ml Nikotinfri Shortfill)

 13,94  

Blackcurrant Lemonade från Seriously Nice har slängt in en twist på lemonaden med det saftiga svarta vinbäret. Och för att låta smaken kylas ännu mer finner du mentolen som kommer svalka dig.

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,,,

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Seriously Nice från DoozyVape är en ny linje e-juicer, skräddarsydda för att erbjuda en fängslande blandning av fruktsmaker med en svalkande ice-effekt i en balanserad 70/30 VG/PG mix. Denna serie, som är skapad för att tilltala kräsna vejpare, levererar en explosion av smaker som garanterar en rik och uppfriskande vapingupplevelse.

DoozyVapes innovation kommer till sin rätt i Seriously Nice, vilket reflekterar deras engagemang för att skapa exceptionella e-juicer med premiumingredienser och noggrant balanserade smakprofiler. Anpassad för både nybörjare och erfarna vejpare, erbjuder serien flexibilitet i nikotinstyrka med möjlighet att lägga till nic shots efter personliga önskemål.

I Blackcurrant Lemonade kan du tillsätta två 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …