Blue Razz Berry från Seriously Fruity (100ml Nikotinfri Shortfill)

159 kr  

“Blue Razz Berry E-Liquid från Seriously Fruity 100ml är en munvattnande blandning av blå hallon med en fruktig twist. Med en bittersöt blåbärsinandning kombinerad med en saftig hallonutandning är denna juice utan tvekan ett måste för alla fruktälskare.”

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Upptäck Seriously Fruity från DoozyVape, ett fruktigt vapeäventyr som utmärker sig inom e-juice-industrin. Sedan starten 2015 har DoozyVape, grundat av passionerade vapingentusiaster, etablerat sig som en ledande tillverkare av innovativa och prisbelönta e-juicer. Med en global närvaro erbjuder de en unik smakupplevelse, och Seriously Fruity är en av deras mest populära serier, särskilt framtagen för fruktälskare.

Seriously Fruity-serien bjuder på en explosion av fruktiga smaker. Med fem varierande och komplexa fruktblandningar, som Mango Orange och Strawberry Kiwi, tillgodoser serien behoven hos alla som uppskattar rika och nyanserade fruktaromer i sin vaping. Varje smak i serien är noga utformad för att erbjuda en unik och njutbar vape-upplevelse.

Varje flaska i Seriously Fruity-serien är generöst dimensionerad till 100ml och levereras i en 120ml-flaska, vilket ger utrymme för två nicshots. Detta flexibla system tillåter användarna att anpassa nikotinstyrkan efter eget behov, med möjligheten att nå upp till 3mg nikotin. Alternativt kan användarna välja en helt nikotinfri upplevelse genom att tillsätta enbart basvätska.

VG/PG-kvoten på 70/30 i Seriously Fruity gör den idealisk för subohm vaping. Denna balans säkerställer en rik ångproduktion samtidigt som den bibehåller en intensiv och tillfredsställande smakprofil. Det gör Seriously Fruity till ett utmärkt val för både erfarna vejpare och de som är nya inom vaping.

Shortfills är något koncentrerad e-juice som kommer i flaskor som inte är helt fyllda där man kan hälla i en eller flera nikotinshots för att tillsätta nikotin.

I Blue Razz Berry kan du tillsätta två 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …