Frozen Blackcurrant från Donut King Ice (100ml Nikotinfri Shortfill)

129 kr  

Frozen Blackcurrant från Donut King Ice har smak av har smak av svarta vinbär med en isande effekt.

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Donut King började som en hyllning till klassiska smaker av nybakade donuts och bakverk genom sina e-juicer. Med tiden utvidgade märket sitt sortiment för att inkludera fräscha fruktsmaker och unika blandningar, vilket tilltalade en bredare skara vejpare. Idag erbjuder Donut King inte bara dessert e-juicer utan även den nya ICE-serien. Denna serie kombinerar märkets utsökta smaker med en kylande effekt, vilket ger vejpare en extra dimension av friskhet och svalka. ICE-serien är perfekt för dem som söker en uppfriskande twist på sina favoritsmaker.

Varje flaska innehåller 100 ml e-juice i en 120 ml flaska, vilket ger utrymme för två nikotinshots enligt personliga preferenser. Med en 70% VG-blandning är dessa e-juicer perfekta för sub-ohm-vejpning, vilket ger rik ångproduktion och djup smak. Donut King fortsätter att innovera, vilket ger vejpare en exceptionell och ständigt utvecklande vapeupplevelse.

I Frozen Blackcurrant kan du tillsätta två 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …