Frozen Cherries från IVG 14,5mg (10ml)

89 kr  

“Smak av körsbär med en isande avslutning.”

IVG

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,

IVG: Ledande inom Vaping!

IVG, även känd som I Vape Great, är frontfiguren och en betydande aktör inom den globala världen för vaping. Med hyllningar och respekt har IVG gjort sitt avtryck i över 100 länder och tilldelats prestigefyllda internationella utmärkelser såsom “Bästa brittiska varumärket” och “Bästa internationella varumärket”. IVG fokuserar på att bygga starka kundrelationer samtidigt som de säkerställer smidig leverans av förstklassiga e-juicer.

Excellens med Kundfokus

IVG sätter kunderna i fokus och strävar efter att tillgodose deras önskemål genom att erbjuda en mångsidig portfölj inom vaping som passar varje smak och livsstil. Deras främsta mål är att erbjuda den ultimata lösningen för rökare som vill frigöra sig från tobaksvanan samtidigt som de aktivt anpassar sig till de föränderliga trenderna på marknaden.

Upplev IVG

Anslut till den nöjda skaran av kunder som har omfamnat IVG:s högkvalitativa e-juicer, kända för sin enastående kvalitet och omfattande sortiment som tillgodoser alla vaping-ambitioner. Med fokus på kundnöjdhet erbjuder IVG en resa mot en berikande och banbrytande värld inom vaping, designad för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar.

Du kanske också gillar …