Lime Berry från Seriously Slushy (100ml Nikotinfri Shortfill)

159 kr  

“Seriously Slushy Lime Berry – En uppfriskande och smakrik kombination av bär, med en intensiv men ändå söt kaskad av lime-sorbet, toppad med en subtil känsla av iskyla.”

Slut i lager

Beskrivning

Smakprofil:,

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Seriously Slushy från DoozyVape erbjuder en unik upplevelse av fruktiga slushie-smaker, perfekt för vejpare som uppskattar intensiva och rika aromer. Sedan lanseringen 2015 har DoozyVape, en framstående tillverkare i e-juice-industrin, vunnit flera utmärkelser för sina innovativa smakkreationer. Seriously Slushy-serien, särskilt designad för att återskapa smaken av klassiska slushies, är en av deras mest populära.

Denna serie består av fyra unika smaker, som Berry Watermelon och Grape Soda, var och en noggrant blandad för att framhäva de distinkta och nostalgiska smakerna av fruktiga slushies. Varje flaska är på 100ml och levereras med ytterligare utrymme för att lägga till två nicshots, vilket ger användaren möjlighet att anpassa nikotinstyrkan upp till 3mg. Alternativt kan de som föredrar en nikotinfri upplevelse enbart tillsätta basvätska.

Med en VG/PG-kvot på 70/30 är Seriously Slushy optimerad för subohm vaping, vilket säkerställer både rik ångproduktion och en djup smakupplevelse. Denna balans gör serien idealisk för både erfarna vejpare och nybörjare som söker en intensiv och tillfredsställande vaping-upplevelse.

Shortfills är något koncentrerad e-juice som kommer i flaskor som inte är helt fyllda där man kan hälla i en eller flera nikotinshots för att tillsätta nikotin.

I Lime Berry kan du tillsätta två 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …