Shisha Green Grape från Nasty ‘Salt’ 20mg (10ml)

79 kr  

“Skarpa och söta gröna druvor plockades för att göra denna kombination möjlig. Rika smaker med subtila undertoner av syrlighet för den där läckra smaken.”

Nasty Juice

I lager

Beskrivning

Smakprofil:

VG-halt: 50 %

 

Nasty Shisha Green Grape Salt är speciellt formulerad med de bästa ingredienserna, för att leverera nikotinet snabbare och används bäst i en enhet med låg effekt.

✔ 100% äkta premiumvarumärke e-juice, professionellt blandat för att producera smaker som från en annan värld!
✔ Shisha Green Grape ger en djup smak och passar alla Pod-enheter eller enheter med låg effekt vilket garanterar en fantastisk vapingupplevelse.
✔ Tillverkas av BRC-certifierade tillverkare med goda anseende inom livsmedelsindustrin, i ett ISO-klass 8-certifierat renrum enligt standarderna och riktlinjerna för certifiering enligt ISO 9001: 2015!
✔ Alla Nasty Juice-smaker har utvecklats med de mest prestigefyllda smaksättarna i världen för skickligt skapande och konsekvent produktion av utsökta smaker.
✔ Designad med barnsäker kork kan den undvika missanvändning från barn. Nålspetsen och de lättpressade flaskorna hjälper dig att hälla Shisha Green Grape vätskan i tankarna på ett säkert och enkelt sätt.

Du gillar kanske också…