Slow Blow från Nasty ‘Salt’ 10mg (10ml)

89 kr  

“Söt ananas och lime läsk förenat för att ge en av de bästa e-juicerna på marknaden! Slow Blow är en prisbelönt smak som har vunnit utmärkelser i mer än 10 länder!”

Nasty Juice

I lager

Beskrivning

Smakprofil:,

VG-halt: 50 %

 

Nasty Slow Blow Salt är speciellt formulerad med de bästa ingredienserna, för att leverera nikotinet snabbare och används bäst i en enhet med låg effekt.

✔ 100% äkta premiumvarumärke e-juice, professionellt blandat för att producera smaker som från en annan värld!
✔ Slow Blow ger en djup smak och passar alla Pod-enheter eller enheter med låg effekt vilket garanterar en fantastisk vapingupplevelse.
✔ Tillverkas av BRC-certifierade tillverkare med goda anseende inom livsmedelsindustrin, i ett ISO-klass 8-certifierat renrum enligt standarderna och riktlinjerna för certifiering enligt ISO 9001: 2015!
✔ Alla Nasty Juice-smaker har utvecklats med de mest prestigefyllda smaksättarna i världen för skickligt skapande och konsekvent produktion av utsökta smaker.
✔ Designad med barnsäker kork kan den undvika missanvändning från barn. Nålspetsen och de lättpressade flaskorna hjälper dig att hälla Slow Blow vätskan i tankarna på ett säkert och enkelt sätt.