Strawberry Bubblegum från Frunk Salts 14mg (10ml)

89 kr  

Strawberry Bubblegum från Frunk Salts har smak av jordgubbe och tuggummi.

PG/VG: 50/50
Storlek: 10ml
Nikotinhalt: 14mg nikotinsalt

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,

Frunk Salts E-juice

Frunk Salts är ett av de mest populära märken för engångsvapes, främst kända för sin omtyckta engångsvape Frunk Bar Mesh. Nu har de dessutom lanserat en serie e-juicer med 14 mg nikotinsalt, vilket innebär att du kan njuta av samma smakrika upplevelser som deras engångsvapes erbjuder, men nu i en påfyllningsbar e-cigarett som är bättre för plånboken och miljön. Med Frunk Bar Salt får du högkvalitativa smaker och tillfredsställelsen av nikotinsalt, så att du enkelt kan anpassa ditt vejping enligt personliga preferenser.

Vad är Nic Salts?

Tekniskt sett är Nic Salts fortfarande en 50:50 e-juice. Vad som gör Strawberry Bubblegum till en nästa generations produkt är att nikotinet som används kommer från ett naturligt förekommande salt som finns i tobaksblad. ‘Nic salt-juice’ kan ge högre styrkor av nikotin utan att bli för starkt i halsen och absorberas lättare i blodet än icke-salt e-juice. Nic Salts är därför mjukare jämfört med standard 50:50 e-juicer, och de tillåter analoga användare som vill byta till vaping, och som är vana vid högre nivåer av nikotin, att vejpa med 14 mg styrka för ett snabbare intag av nikotin.

Strawberry Bubblegum kan användas i pennmodeller och poddar, och förutom att kunna leverera en medelhög till hög nivå av nikotin är den lika mångsidig som standard 50:50 e-juice som innehåller så kallat free base nikotin.

Du kanske också gillar …