Strawberry Watermelon Kiwi från Nexus (100ml Nikotinfri Shortfill)

149 kr  

“Förnöj sinnena med denna lätta och somriga Nexus av solskensfavoritfrukter. Njut av saftiga vattenmelontoner tillsammans med de sötaste brittiska jordgubbarna, kompletterat med försiktigt söta kiwiskivor.”

Nexus

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,,

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Upptäck Nexus – Innovativa E-juicer från Pod Salt

Pod Salt, en välkänd brittisk tillverkare av e-juice, har snabbt blivit populär i vapingvärlden med sina exceptionella e-juiceblandningar. Deras engagemang för hög kvalitet och innovativa smaker har gett dem flera prestigefyllda priser, vilket gjort dem till en favorit bland vape-entusiaster. Nexus-linjen, deras senaste utveckling, kombinerar deras expertis med innovativ smakdesign för att skapa unika vape-upplevelser.

Nexus-serien från Pod Salt visar upp en värld av fruktiga smaker, bestående av både enkla och komplexa fruktblandningar. Varje e-juice i denna serie är unikt framtagen, erbjuder en distinkt smakprofil som ger en rik och njutbar vaping-upplevelse.

Nexus Shortfills utmärker sig för sin anpassningsbarhet och generositet. De erbjuder 100ml e-juice i en 120ml flaska, vilket ger gott om utrymme för två nicshots. Detta flexibla system tillåter användare att anpassa sin e-juice med önskad nikotinstyrka, vilket passar perfekt för vejpare som föredrar en personlig vaping-upplevelse.

Sammanfattningsvis erbjuder Nexus från Pod Salt en unik kombination av kvalitet, rikedom i smak och anpassningsbarhet. Med sitt breda utbud av fruktsmaker är Nexus-serien ett utmärkt val för både nya och erfarna vejpare. Upptäck Nexus på premiumvape.se och njut av en vaping-upplevelse som är lika njutbar som den är nyskapande. Deras engagemang för kvalitet och smakförnyelse gör Nexus till det självklara valet för de som söker det bästa inom e-juicer.

Shortfills är något koncentrerad e-juice som kommer i flaskor som inte är helt fyllda där man kan hälla i en eller flera nikotinshots för att tillsätta nikotin.

I Strawberry Watermelon Kiwi kan du tillsätta två 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …