Watermelon Ice från ELUX Legends 14mg (10ml)

89 kr  

“Watermelon Ice från ELUX Legends har smak av vattenmelon.”

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,

Watermelon Ice från ELUX Legends

Elux har snabbt etablerat sig som en av de snabbast växande aktörerna inom vape-industrin och har blivit ett av de mest framträdande varumärkena i Europa. Genom att leverera prisbelönta e-vätskor, en mångfald av förföriska smaker, och innovativa enheter, har Elux framgångsrikt skapat en nisch för sig själva bland industrins jättar. Deras senaste bedrift, Elux Legends-serien, är en hyllning till konsten att återskapa de djupt älskade, högkoncentrerade smakerna som vanligtvis förknippas med engångsvapes, men med en twist som bara Elux kan erbjuda.

Vad är Nic Salts?

Tekniskt sett är Nic Salts fortfarande en 50:50 e-juice. Vad som gör Watermelon Ice till en nästa generations produkt är att nikotinet som används kommer från ett naturligt förekommande salt som finns i tobaksblad. ‘Nic salt-juice’ kan ge högre styrkor av nikotin utan att bli för starkt i halsen och absorberas lättare i blodet än icke-salt e-juice. Nic Salts är därför mjukare jämfört med standard 50:50 e-juicer, och de tillåter analoga användare som vill byta till vaping, och som är vana vid högre nivåer av nikotin, att vejpa med 14 mg styrka för ett snabbare intag av nikotin.

Watermelon Ice kan användas i pennmodeller och poddar, och förutom att kunna leverera en medelhög till hög nivå av nikotin är den lika mångsidig som standard 50:50 e-juice som innehåller standard så kallat fribas nikotin.

Du kanske också gillar …