Nasty Fix Engångsvape (20mg/ml)

69 kr  

Nasty Fix är en simpel engångs-e-cigarett som inte kräver laddning eller påfyllning. För att aktivera Nasty Fix inhalerar du bara på enheten. Kommer förfylld med 2ml e-juice som räcker upp till ca 675 bloss.

Nasty Juice

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Nasty Fix är en enkel variant av e-cigarett där inga förkunskaper krävs.

För att använda den tar du bara bort klistermärket som är placerat i botten av e-ciggen, du tar även bort gummibiten som sitter i munstycket sen är det bara att ta ett bloss.

Nasty Fix har ingen knapp som du behöver trycka på för att enheten ska starta utan den startar av sig själv varje gång du som du tar ett bloss.

En sak som utmärker Nasty Fix från konkurrenterna är att du med denna kan ställa in önskat luftflöde. Med det menas att du kan skruva åt luftflödet för ett tightare bloss där du behöver suga hårdare eller så kan du öppna luftflödet och behöver då inte suga lika hårt varje gång du tar en puff och ger mycket större bloss. Det ställbara luftflödet hittar du i botten av e-cigaretten.

Nasty Fix är specificerad för 675 bloss. Dock så beror detta väldigt mycket på hur stora bloss man tar, så för vissa användare räcker den längre medans för vissa andra kan antalet bloss vara betydligt lägre.

När e-cigaretten är slut så bara kasserar du den. Tänk på att källsortera rätt så batteriet, plasten och elektroniken  hamnar i rätt återvinningskärl.

Alla engångsvapes från Nasty Fix innehåller 20mg nikotin. Nikotin är ett beroendeframkallande ämne och vi rekommenderar att dessa produkter endast används som ett alternativ till cigaretter.  Har du aldrig provat nikotin så ska du avstå från dessa produkter. Dessa produkter säljs endast till personer över 18 år.

Nasty Fix har väldigt många olika smaker att välja mellan, samtliga smaker innehåller mint/mentol men i varierande styrka:

ASAP Grape En blandning av bär och svarta druvor.
BlackCurrant Cotton Candy En mix av svarta vinbär och sockervadd.
Blackcurrant Lemonade (Wicked Haze) Svartvinbärslemonad.
Blue Raspberry (Sicko Blue) Blå hallon.
Double Apple Shisha Röda & gröna äpplen med en hint av anis.
Mango (Cushman) Ren mangosmak.
Mango Banana Mango mixad med banan.
Menthol Menthol/Mint
Pineapple Lemonade (Slow Blow) Ananaslemonad med lime.
Strawberry (Trap Queen) Ren jordgubbssmak.
Vanilla Tobacco Vanilj och tobak.
Watermelon Ice Vattenmelon.

Medföljer:

  • 1 × Nasty Fix Engångsvape

Produktspecifikationer

  • E-juice mängd: 2 ml
  • Antal puff: upp till 675 st
  • Nikotinstyrka: 20 mg/ml Nic salt
  • Mått: ∅14mm × 117mm

Du kanske också gillar …