Voom Mini Engångsvape (20mg/ml)

79 kr  

Voom Mini är en simpel engångs-e-cigarett som inte kräver laddning eller påfyllning. För att aktivera din Voom Mini inhalerar du bara på enheten. Kommer förfylld med 2ml e-juice som räcker upp till 800 bloss.

Voom

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Voom mini är en engångsvape som inte har några inställningar och kräver inga förkunskaper. För att starta e-cigaretten tar du först av klisterlappen som är placerad i botten av enheten. Därefter är det bara att ta ett bloss.

Voom Mini har ingen knapp du ska trycka på för att starta den. Så fort du inhalerar genom munstycket så går den igång. Denna produkt går heller inte att fylla på med e-vätska eller att ladda. Produkten är specificerad för 400-800 bloss. Antalet bloss baseras på hur djupt du inhalerar, för de som tar större bloss så räcker den mindre. Efter den är förbrukad så kasserar du den, produkten lämnas till återvinning och slängs i kärlet för farligt avfall.

Voom Mini innehåller 20mg nikotin. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande ämne och dessa produkter ska endast användas som ett alternativ till cigaretter för vuxna rökare.

Vi tillämpar strikt 18 årsgräns på alla våra produkter.

Smaker från Voom Mini:

Cola Kylig Cola.
Ice Apple Grönt äpple med mentol.
Ice Grape Mixade druvor med mentol.
Ice Mango Mango med mentol.
Mix Berry Mixade bär.
Strawberry Banana Söta jordgubbar mixade med banan.

Medföljer:

  • 1 × Voom Mini Engångsvape

Produktspecifikationer

  • E-juice mängd: 2 ml
  • Antal puff: upp till 800 st
  • Nikotinstyrka: 20 mg/ml Nic salt

Du kanske också gillar …