Aspire K1

99 kr  

K1 använder Aspire’s Bottom Vertikal Coil teknologi som är utvecklad för att hålla längre och samtidigt ge användarna den renaste smaken från e-vätskor. Det rostfria munstycket och pyrexglas ger K1 ett genuint metalliskt intryck, vilket ger den en high-end känsla. Denna unika design gör den också lätt att bära med sig, installera och fylla.

Aspire

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Aspire BVC Coils 5-pak
Modell
99 kr  
Vapeson Spinner
Vapeson Spinner VV eGo Batteri (1300mAh)
Färger
199 kr  
Usb Ego Charger
29 kr  

Beskrivning

Aspire K1 vape-tank kombinerar enkel design med minimalt underhåll, vilket resulterar i en tank som är idealisk för nya vejpare. Med en kapacitet att hålla upp till 1,5 ml e-juice kan den kombineras med e-juicen av ditt val, vilket ger dig fler alternativ när det gäller både smak och nikotinstyrka.

Designad för användning med EGO-batterienheter som är en fast favorit bland nya vejpare, har den en EGO-gängad bas. Denna bas kan även tas bort för att både fylla på tanken och byta coil vid behov. Varje tank levereras komplett med en Aspire BVC 1,8 Ohm coil redan installerad.

Genom att välja fast luftflöde har Aspire säkerställt att denna tank inte bara erbjuder en mer konsekvent vejping, men att den också stödjer en mun-till-lunga. Detta är en inhaleringsstil som liknar hur du skulle röka en cigarett. För att komplettera MTL-inhaleringen rekommenderar vi att du parar ihop K1 med en e-juice som har 50% PG eller högre.

Medföljer:

 • 1x Aspire K1 BVC
 • 1x Förångarhuvud BVC 1,8Ω

Egenskaper Aspire K1:

 • Volym: 1,5ml
 • Diameter: 14mm
 • Höjd: 72mm
 • Pyrex glas-tank
 • Bottom Vertical Coil

Passande coil(s):

Livslängd på Coils

Livslängden på din coil kan variera avsevärt beroende på flera faktorer såsom storleken på dina bloss, vilken typ av e-juice du använder och på vilken watt-nivå du vejpar på. Coils med låg resistans som används vid höga watt-nivåer tenderar att ha en kortare livslängd än de med hög resistans.

För att förlänga livslängden på din coil, rekommenderas att:

 1. Fukta coilen ordentligt före första användningen.
 2. Använda e-juice med rätt förhållande av VG och PG.
 3. Inte överstiga den rekommenderade watt-nivån.
 4. Se till att din tank alltid är tillräckligt fylld så att coilen inte torkar ut.