Aspire K2

99 kr  

K2 använder Aspire’s Bottom Vertikal Coil teknologi som är utvecklad för att hålla längre och samtidigt ge användarna den renaste smaken från e-vätskor. Det rostfria munstycket och pyrexglas ger K2 ett genuint metalliskt intryck, vilket ger den en high-end känsla. Denna unika design gör den också lätt att bära med sig, installera och fylla.

Aspire

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Aspire BVC Coils 5-pak
Modell
99 kr  

Beskrivning

Aspire K2-tanken är perfekt för mouth to lung och e-juicer med högre nikotinstyrka. Den använder kanthalcoils med organiskt bomull.

K2:an passar bra på mindre batterier. Det är en enkel och pålitlig design som fungerar bra. På K2 har Aspire gjort några mindre estetiska förändringar och förbättrat coilens passform för att eliminera läckage.

Medföljer:

  • 1x Aspire K2 BVC
  • 1x BVC coil 1,6Ω

Egenskaper:

  • Volym: 1,8ml
  • Diameter: 15mm
  • Höjd: 59mm
  • Pyrex glas-tank
  • Bottom Vertical Coil

Kompatibla coils

K2 är kompatibel med Aspire BVC-, BDC- och Spryte-coils.

Vanliga frågor

Kan man använda vanlig e-juice i K2?

Ja. K2 är idealisk för användning med de flesta 10 ml e-vätskor, som vanligtvis kommer med ett VG:PG-förhållande på cirka 50:50, och med nikotinsalter.

Kan du använda e-vätskor med hög VG-halt med K2?

Enheten är inte lämplig för användning med e-vätskor med hög VG, till exempel de med ett VG:PG-förhållande på 70:30 eller 80:20.

Vilket batteri fungerar K2 med?

Aspire K2 kommer med en 510-anslutning, vilket betyder att den fungerar med de flesta vape-batterier och moddar. Observera att det höga motståndet hos coilsen innebär att denna enhet bäst används vid lägre watt, så du behöver inte en högeffektsenhet.

Är detta en mouth to lung tank?

Ja. De högre motståndscoilsen gör den perfekt för MTL.

Hur länge håller coilen?

Coilens livslängd beror på många faktorer, inklusive hur länge du puffar och vilken effekt du använder din coil på. Du kan förlänga coilens livslängd genom att fylla på tanken med e-juice och sen låta den dra i minst 5 minuter innan den används för första gången, och genom att fylla på din tank så att coilen aldrig torkar ut.

Med försiktighet kommer de flesta coils att hålla allt från några dagar till flera veckor.