Aspire K3

109 kr  

K3 använder Aspire’s Bottom Vertikal Coil teknologi som är utvecklad för att hålla längre och samtidigt ge användarna den renaste smaken från e-vätskor. Det rostfria munstycket och pyrexglas ger K3 ett genuint metalliskt intryck, vilket ger den en high-end känsla. Denna unika design gör den också lätt att bära med sig, installera och fylla.

Aspire

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Aspire BVC Coils 5-pack
Modell
99 kr  

Beskrivning

Aspire K3 är det perfekta valet för nybörjare inom vejping, men den uppskattas även av mer erfarna vejpare för sin pålitlighet och klassiska mun-till-lunga (MTL). Den har en kapacitet på upp till 2ml e-juice och använder ett fast luftflöde för att leverera en jämn ångproduktion. Med sin universella 510-anslutning passar den de flesta vape-enheter. Tack vare flera tätningar är K3-tanken designad för att motstå läckage, och den är enkel att fylla med sin praktiska bottenfyllningsmekanism. För en optimal vejpningsupplevelse rekommenderar vi en e-juice med hög PG-halt, minst 50% PG. Denna tank är optimerad för mun-till-lunga-inhalation och inkluderar en Aspire 1.8 Ohm BVC-coil, med möjlighet att enkelt byta till nya coils vid behov.

Medföljer:

 • 1x Aspire K3 BVC
 • 1x Förångarhuvud BVC 1,8Ω

Egenskaper Aspire K3:

 • Volym: 2,0ml
 • Diameter: 18mm
 • Höjd: 55mm
 • Pyrex glas-tank
 • Bottom Vertical Coil

Livslängd på Coils

Livslängden på din coil kan variera avsevärt beroende på flera faktorer såsom storleken på dina bloss, vilken typ av e-juice du använder och på vilken watt-nivå du vejpar på. Coils med låg resistans som används vid höga watt-nivåer tenderar att ha en kortare livslängd än de med hög resistans.

För att förlänga livslängden på din coil, rekommenderas att:

 1. Fukta coilen ordentligt före första användningen.
 2. Använda e-juice med rätt förhållande av VG och PG.
 3. Inte överstiga den rekommenderade watt-nivån.
 4. Se till att din tank alltid är tillräckligt fylld så att coilen inte torkar ut.