VooPoo PnP Pod Tank (4,5ml)

149 kr  

PnP Pod Tank passar som pod på Drag-X & Drag-S eller på vanliga mods om man använder den med 510-basen som då håller fast podden och har justerbart luftflöde. Påfyllning görs från botten genom att dra loss podden som sitter fast med starka magneter. PnP Pod Tank passar med samtliga coils från VooPoo’s PnP-serie.

VOOPOO
Nollställ
Välj tillbehör:
VooPoo PnP-VM Coils 5-pack
Modell
229 kr  
99 kr  

Beskrivning

VooPoo PnP Pod Tank kommer med ett dubbelt luftintag för en jämn vape. PnP Pod Tank kommer också med en kraftfull magnet, vilket gör att både fästa 510-basen (för användning med mods) och att byta coil snabbt och enkelt.

Medföljer:

  • 1× PnP Pod Tank
  • 1× PnP-VM1 0,3Ω Coil (32-40W)
  • 1× PnP-VM6 0,15Ω Coil (60-80W)

Egenskaper:

  • Volym: 4,5ml
  • Mått: ∅26mm x 50mm
  • Bottenfyllning
  • Justerbart bottenluftflöde

Vem är PnP Pod Tank för?

VooPoo PnP Pod Tank är lämplig förmedelerfarna vapers som föredrar en lite luftigare vape och tjock ångproduktion. Den är idealisk för användare som gillar att växla mellan podsystem och moddar.

Kompatibla enheter

Enheten är kompatibel med Drag S- och Drag X-enheterna, såväl som med vape-moddar med 510-anslutningar (när du använder den medföljande justerbara 510-basen). För att få ut det mesta av denna podtank rekommenderar vi en mod som kan producera minst 80 watt effekt.

Kompatibla e-juicer och coils

PnP Pod Tank är kompatibel med både e-juicer som har en hög VG-halt samt e-juicer som har ett 50VG/50PG förhållande och den använder sig av PnP coils.

För e-juicer med hög VG-halt använd: 0,15Ω, 0,3Ω (ingår) eller 0,2Ω (ingår ej) PnP-coils
För e-juicer med 50VG/50PG använd: 0,6Ω, 0,8Ω eller 1,2Ω PnP-coils (ingår ej)

Rekommenderad watt

0,15 Ω PnP-VM6-coil: 60 – 80 W
0,3 Ω PnP-VM1-coil: 32 – 40 W

Vanliga frågor

Vilka e-juicer ska jag använda med VooPoo PnP Pod Tank?

Den här enheten, när den används med de medföljande coilsen, fungerar bäst med e-juicer som har en hög VG-halt. Den används även bäst med e-juicer som har en låg nikotinhalt (0,6 mg eller mindre).

Hur länge håller PnP-coils?

Coilens livslängd beror på många faktorer, inklusive hur länge du puffar och vilken effekt du använder din coil på. Lågresistancoils som dessa används vid högre watt och håller inte lika länge som högresistanscoils.

Du kan förlänga coilens livslängd genom att primea (grunda) coilen före användning, genom att inte gå över den rekommenderade watten och genom att fylla på din tank så att coilen aldrig torkar ut. Med försiktighet kan VooPoo PnP-coils hålla allt från ett par dagar till en vecka.