VooPoo DRAG 4 Mod (177W)

749 kr  

Upplev den nya Voopoo Drag 4 – toppen av innovation inom Drag-serien. Med en unik design i trä och resin, levererar denna mod upp till 177W och flera avancerade lägen, inklusive förfinad temperaturkontroll. Dess dubbla 18650-batterier (ingår ej) erbjuder enastående batteritid, förstärkt med ECO-läge för ännu längre användning. Dess färgglada display och låsfunktion garanterar en skräddarsydd och säker vape-upplevelse.

VOOPOO

(batterier är inte inkluderade med produkten)

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Voopoo Drag 4 förnyar den populära Drag-serien med en fräsch estetik, erbjudande ett urval av slående trä- och resin-stilar. Denna dynamiska mod levererar upp till 177W justerbar effekt och är utrustat med flera användarvänliga lägen, inklusive en förfinad temperaturkontroll (TC). Med snabbladdningsfunktionen och dubbla 18650-batterier (säljs separat), garanterar Drag 4 exceptionell batterilängd, möjliggörande långvarig användning på en enda laddning. Dess innovativa ECO-läge optimerar batterianvändningen, förlängande batteritiden med upp till 10%. Enheten skryter med en levande färgdisplay som erbjuder intuitiv navigering genom de mångsidiga inställningsalternativen, vilket låter användaren skräddarsy sin vape-upplevelse efter eget tycke.
För att säkerställa både batteri- och coilens hållbarhet, utrustas Drag 4 med en användarvänlig låsfunktion som effektivt förhindrar oavsiktlig aktivering, skyddande enheten mot onödigt slitage.

Medföljer:

 • 1× VooPoo Drag 4 Mod
 • 1× USB-C Kabel
 • 1× Manual

Egenskaper VooPoo Drag 4 Mod:

 • Materiel: Leather + Zinc Alloy + Resin/Leather + Zinc Alloy + Walnut
 • Storlek: 52.4*25.4*89mm
 • Watt: 5-177W
 • Output Voltage: 3.2-8.4V
 • Motstånd: 0.5-3.0Ω
 • Drivs av 2× 18650 batteri (ingår ej)
 • Färgskärm
 • Flera Lägen

Vanliga frågor VooPoo Drag 4 Mod:

Målgruppen för VooPoo Drag 4

VooPoo Drag 4 är skräddarsytt för erfarna vejpare som prioriterar lång batterilivslängd och eftersträvar ett kraftfullt samt estetiskt tilltalande mod-kit, anpassat för diverse vejpningspreferenser.

Om ECO-läget

ECO-läget, som står för “Ekologioptimering för bevarande”, är en energisparfunktion designad för att förlänga vejptiden med upp till 10% även när batteriet börjar ta slut. Drag 4 rekommenderar aktivering av ECO-läget när batteriet når en nivå under 20%, för att optimera batterianvändningen.

Om Temperaturkontroll-läget

Temperaturkontroll-läget erbjuder en unik funktion där du själv ställer in coilens motstånd. Detta gör att modden kan känna av och anpassa sig efter eventuella temperaturförändringar i coilen, för att säkerställa en jämn och konsekvent uppvärmning. Denna teknik bidrar till en jämnare smakupplevelse och förlänger coilens livslängd genom att förhindra överhettning. Genom att använda detta läge kan du njuta av en förbättrad vejping, med optimal smak och längre hållbarhet på dina coils.