VOOM Batteri (320mAh)

149 kr  

Voom Starter Pod Kit kombinerar enkelhet med elegans, erbjuder en slank design och avancerade säkerhetsfunktioner. Den lätta enheten har ett 320mAh batteri som laddas snabbt och håller upp till 3 dagar. Batteriindikatorn visar status med färgkoder.

Voom

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Välj tillbehör:
Voom Pods
VOOM Förfyllda Pods med Nic Salt 20mg/ml (3×1,2ml)
Flavors
149 kr  
Voom Pcc 1200mah
VOOM Laddningsfodral (1200mAh)
Färger
399 kr  

Beskrivning

Voom Starter Pod Kit är utformad med enkelhet och elegans i åtanke, med en kropp som är rundad i 360 grader och polerad med en femaxlig polermaskin för en slät finish. Med en vikt på endast 16.2g och en tjocklek på 7.2mm är Voom en slank enhet. Den innehåller ett 320mAh batteri som kan laddas på ungefär 45 minuter med Vooms laddningsdocka, och batteriet räcker upp till 3 dagar vid full laddning. (Laddningsdocka säljs separat)
Enhetsdesignen inkluderar flera säkerhetsfunktioner såsom skydd mot överladdning och kortslutning. Batteriindikatorlampan på Voom ger information om batteriets status genom att visa olika färger. En röd lampa indikerar ett batteri med 30% eller mindre kvar, blått för batteristatus mellan 30% och 70%, vitt när batteriet är över 70% laddat, och grönt när det är helt laddat. Blinkande lampor ger också felindikationer: tre blinkningar för kortslutning, två för fel på atomizeranslutningen och fem blinkningar om en puff varar längre än 10 sekunder.

Medföljer:

  • 1 × VOOM Batteri
  • 1 × USB laddningskabel

Specifikationer VOOM Batteri (320mAh):

  • 320 mAh batterikapacitet
  • 2 tillgängliga färger: mörkgrå och guld

Du kanske också gillar …