Beyond E-liquid

Beyond E-liquid

Visar alla 11 resultat

Visar alla 11 resultat

Beyond E-liquid är en ny linje juicer från IVG eller I Vape Great som förkortningen står för. IVG är ett företag från Storbritanien som startades 2016 av Ahsan Bawa och är välkänt över hela världen. IVG har vunnit mängder av priser för sina juicer som har ett spann från enkla fruktsmaker till mer komplexa smakblandningar. På senare år har dom även börjat producera hårdvara, såsom podsystem och engångsvapes.

Beyond E-liquid är en serie på sex stycken smaker där basen är frukt. Dock är det inga rena fruktsmaker utan dessa blandningar är lite mer komplexa med kanske lite mer ovanliga blandningar som Mango Berry Magic eller Kiwi Passion Kick.

E-juicerna är på 80ml och kommer i en 100ml flaska så där finns plats för två stycken nicshots. Vill man hellre vejpa helt nikotinfritt så går det givetvis också bra, addera då bara basvätska istället för nicshots. VG halten ligger på 70% så dom passar sig bäst till Sub Ohm.

Om man är en fantast av e-juicer med fruktsmak så är dessa juicer ett måste att prova!

Köp Beyond E-liquid på PremiumVape.se

Du hittar alla sex smaker från Beyond E-liquid hos oss på  PremiumVape.

Vi tillhandahåller snabba leveranser med Postnord och DHL, beställ innan klockan 16.00 vardagar och vi skickar samma dag.

Kärnan i vår verksamhet har sedan starten 2014 varit nöjda och återkommande kunder samt en kundtjänst i toppklass  vilket vi har kunnat leverera år efter år.

Om någon speciell fråga dyker upp om Beyond E-liquid eller om någon annan av våra produkter så går det alltid bra att kontakta oss på vår supportmail.