Berry Melonade Blitz från Beyond Salts 14,5mg (10ml)

89 kr  

Berry Melonade Blitz från Beyond Salts har smak av svarta vinbär, vattenmelon och uppfriskande lemonad.

PG/VG: 50/50
Storlek: 10ml
Nikotinhalt: 14,5mg nikotinsalt

Beyond E-liquid

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,,

Berry Melonade Blitz från Beyond Salts

Beyond, ett brittiskt märke skapat av I Vape Great, har gjort sig känt globalt för sina djärva och delikata smakkombinationer i sina högkvalitativa e-juicer. Tack vare dess framgång och popularitet erbjuds nu även deras mest omtyckta smaker med 14,5 mg nikotinsalt, tillgängliga för en ännu bredare publik av vejpare som söker en rik och tillfredsställande upplevelse.

Vad är Nic Salts?

Tekniskt sett är Nic Salts fortfarande en 50:50 e-juice. Vad som gör Berry Melonade Blitz till en nästa generations produkt är att nikotinet som används kommer från ett naturligt förekommande salt som finns i tobaksblad. ‘Nic salt-juice’ kan ge högre styrkor av nikotin utan att bli för starkt i halsen och absorberas lättare i blodet än icke-salt e-juice. Nic Salts är därför mjukare jämfört med standard 50:50 e-juicer, och de tillåter analoga användare som vill byta till vaping, och som är vana vid högre nivåer av nikotin, att vejpa med 14 mg styrka för ett snabbare intag av nikotin.

Berry Melonade Blitz kan användas i pennmodeller och poddar, och förutom att kunna leverera en medelhög till hög nivå av nikotin är den lika mångsidig som standard 50:50 e-juice som innehåller så kallat free base nikotin.

Du kanske också gillar …