Capella

Capella

Visar 1–50 av 129 resultat

Visar 1–50 av 129 resultat

Capella Flavours grundades 2008 i Tom McMahons garage i San Diego. Tom startade företaget vid sidan av sitt vanliga arbete och visionen var att producera högkvalitativa koncentrat för att förhöja smakerna av kaffe och te. Men snart utvecklades fler smaker för att användas till mat- och dryckesindustrin.

Vid starten fanns det bara 6 smaker men ambitionen var att bli ett av de största företagen på marknaden. 2013 var ett viktigt år för Capellas tillväxt när de blev partner med Joey Allen, ägaren till Allen Flavours. Joey bidrog med sin expertis från många år i branschen och hade även den infrastruktur som Capella behövde för att växa ytterligare.

Capella är det första företaget att utveckla smakämnen som inte innehåller sötningsmedel, varken naturliga eller konstgjorda.

Capella-aromer är vattenlösliga, högkoncentrerade och mångsidiga smakkoncentrat. Med åren har de blivit väldigt populära för att göra e-vätskor, stora e-juiceproducenter använder sina smaker men även de vanliga DIY-vapers.

Det fina med smakerna från Capella är att de är lätta att anpassa till den specifika styrka du vill ha och att de inte innehåller konserveringsmedel och stabiliseringsmedel.

Gör din egen alldeles speciella e-juice med smakerna från Capella eller kanske gör ditt kaffe mer smakrikt? Variationerna i smakerna är stora och bara fantasin sätter gränser.

Handla dina koncentrat från Capella hos PremiumVape.se
Efter många år i branschen har vi hög kundnöjdhet och stor erfarenhet inom e-cigaretter och DIY.

Vid frågor om DIY eller om e-cigaretter generellt går det alltid bra att kontakta oss på vår supportmail, vi svarar alltid inom 24h.