Sugar Cookie V2 (essens) från Capella (20/50/100ml)

49 kr179 kr  

Capella

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Erbjudande Antal Rabatt
Valfria essenser 10 - 50 10%

Beskrivning

Smakprofil:

Sugar Cookie V2 är en vattenlöslig, högkoncentrerad essens från Capella, avsedd att blandas med basvätska för att göra egen e-juice. Essenser från Capella tappar vi om från tillverkarens stora flaskor till mindre flaskor med vår egen etikett.

Innehåll: Naturlig & Artificiell Smak, Propylenglykol (används av tillverkaren som bas för att lösa smakerna)

Capella Egenskaper:
– Inget fett, kalorier eller sötningsmedel.
– Inga konserveringsmedel eller stabilisatorer.
– Fri från jordnötter & majs.
– Glutenfri & Vegansk

Om Capella
Capella, ett framstående amerikanskt varumärke, etablerades 2008 i San Diego av Tom McMahon. Ursprungligen specialiserade de sig på att utveckla essenser för att berika smakupplevelsen i kaffe och te.
Capellas unika försäljningsargument ligger i att deras produkter är helt fria från fett och innehåller varken kalorier eller sötningsmedel. Detta distinkta tillvägagångssätt har skapat en nisch för varumärket på marknaden.

Capellas smakessenser har vunnit stor popularitet, inte bara inom traditionella användningsområden som bakning och matlagning, utan också i framställningen av proteindrycker och andra kulinariska kreationer.

Utöver detta har Capella etablerat sig som en betydande aktör inom e-vätskeindustrin. Deras smakessenser används flitigt, från ledande e-vätsketillverkare till enskilda konsumenter, för att skapa e-vätskor av högsta kvalitet. Capellas breda inverkan och mångsidighet i användningen av sina produkter speglar deras engagemang för innovation och kvalitet inom branschen.

Du kanske också gillar …