Donut King

Donut King

Visar alla 21 resultat

Visar alla 21 resultat

Donut King

Donut King började sin resa med en passion för att återskapa den autentiska smaken av nybakade donuts och andra ljuvliga bakverk i form av e-juicer. Som namnet antyder, var initiala produkterna en hyllning till klassiska donuts, rika på sötma och djup. Efterhand som märket växte i popularitet, utvidgade Donut King sin smakportfölj för att inkludera rena fruktsmaker och andra spännande kombinationer, vilket möjliggjorde en bredare uppskattning bland vejpare.

Idag är Donut King inte bara känt för sina dessertinspirerade e-juicer, utan även för dess förmåga att skapa komplexa och friska fruktsmaker som erbjuder en perfekt balans mellan sötma och fräschör. För de äventyrslystna finns det även unika blandningar som kombinerar oväntade ingredienser för en överraskande smakupplevelse.

Varje flaska innehåller 100 ml e-juice i en större 120 ml flaska, vilket ger gott om utrymme för att tillsätta två nikotinshots efter eget behov och önskemål. Med en 70% VG-blandning är dessa e-juicer idealt anpassade för sub-ohm vaping, vilket ger en rik ångproduktion och en djup, varaktig smak som tillfredsställer även de mest krävande vejpare.

Donut King fortsätter att vara en pionjär inom e-juice industrin genom att ständigt utforska nya smaker och förbättra sina befintliga blandningar, allt för att ge vejpare en exceptionell vapingupplevelse som ständigt överraskar och förtjusar.