Fcukin' Flava
Sort By

Fcukin' Flava

Fcukin’ Flava grundades i augusti 2014 och är en av de ledande tillverkarna av e-juicer i Malaysia.

Fcukin’ Flava har varit ett favoritmärke i Malaysia sedan 2014. Deras marknadsföringsteam arbetar hand i hand med produktionsteamet för att säkerställa kvaliteten genom hela produktsortimentet och varumärke. Fcukin Flava är tillgänglig i större delen av världen. Men för närvarande kan man bara köpa produkterna genom  exklusiva distributörer i Frankrike, Italien, Danmark, Sverige och Indonesien.

Fcukin Flava producerar förstklassig e-juice som är inriktad på färska fruktiga smaker. Alla  ingredienser kommer från ett certifierat företag i USA och är tillverkade i en liten mängd i taget för att se till att smaken och kvaliteten bevaras väl.

Alla produkter tillverkas under strikta riktlinjer och kvalitetskontroll hos FF Factory. Tillverkas och buteljeras professionellt i en ren miljö med hjälp av modern utrustning, modellerad efter några av de bästa e-juicefabrikerna i världen.

Deras mission är att producera en premium e-juice genom att använda en adekvat mängd av högkvalitativa aromämnen för att ge konsumenterna en verklig tillfredsställelse när det gäller vaping.

Köp Fcukin Flava hos PremiumVape.se

Hos PremiumVape hittar du ett stort utbud från Fcukin Flava både vad gäller shortfills och koncentrat. Köp dina produkter från Fcukin Flava innan klockan 16.00 vardagar och vi skickar dom samma dag.