Fat Bull från Fcukin Flava (100ml Nikotinfri Shortfill)

229 kr  

Fat Bull från Fcukin Flava låter dig förföras av denna smakrevolution och uppleva en helt ny dimension av njutning. Det är dags att ge efter för suget och omfamna denna oförglömliga vapingupplevelse!”

Fcukin' Flava

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,

VG-halt: 50 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Fcukin Flava är ett ledande e-juice-märke från Malaysia, känt för sina härliga fruktblandningar med en uppfriskande mentholtouch. Deras e-juicer fångar autentiska smaker av färska frukter, från söta jordgubbar till exotiska tropiska frukter. Denna signatur touch av menthol ger en kylig och uppfriskande effekt som perfekt kompletterar de fruktiga smakerna.

Fcukin Flava använder endast högkvalitativa ingredienser, och varje e-juice är noggrant blandad för att säkerställa en jämn och konsekvent smakupplevelse. Deras fokus på kvalitet och innovation har gjort dem till en favorit bland vapers världen över. För en enastående vapingupplevelse som kombinerar rika fruktsmaker med en uppfriskande menthol-kick, är Fcukin Flava det perfekta valet. Utforska deras sortiment och upptäck varför så många föredrar deras unika och smakrika blandningar.

Varje flaska innehåller 100 ml e-juice i en 120 ml flaska, vilket ger utrymme för två nikotinshots enligt personliga preferenser. Med en 50% VG-blandning är dessa e-juicer anpassade både för sub ohm och podpaket.

I Fat Bull kan du tillsätta två 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …