Flavor West

Flavor West

Visar alla 49 resultat

Visar alla 49 resultat

Flavor West Manufacturing LLC är ett familjeägt företag som startade 2012. Flavor West ligger vid Lake Elsinore, Kalifornien, och med mer än 20 års erfarenhet inom området har de gått från att vara ett litet företag till ett av de största inom smakkoncentrat.

Alla koncentrat tillverkas i USA och kvalitet är nyckelordet som genomsyrar produktionen. Alla koncentrat är godkända för livsmedelsindustrin och deras interna kvalitetskontrollteam ser till att varje batch som passerar lever upp till deras höga standard.

Flavour West sticker ut med ofta lite udda smaker med roliga namn som fungerar lika bra att mixa drinkar med som att användas i ett speciellt recept på e-juice. Många av smakerna är speciellt designade för e-cigaretter och används i stor utsträckning av gör-det-själv-gemenskapen.

Förutom att alltid få högkvalitativt koncentrat så har de oftast en väldigt bra prissättning på sina produkter, vilket såklart har gjort dem otroligt populära bland användarna.

Köp dina produkter från Flavor West hos PremiumVape.se

Hos oss kan du alltid känna dig säker med betalningar genom Klarna och snabba leveranser från Postnord/DHL. Gör din beställning innan klockan 16.00 och vi skickar den samma dag.