Creamberry (essens) från Flavor West (20/50/100ml)

39 kr129 kr  

“Ger en silkeslen krämig och fräsch bärsmak.”

Flavor West

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Erbjudande Antal Rabatt
Valfria essenser 10 - 50 10%

Beskrivning

Smakprofil:,

 

Creamberry är en vattenlöslig essens från Flavor West som ofta benämns som FW i recept. Essenser är avsedda att blandas med basvätska för att göra egen e-juice. Essenser från Flavor West tappar vi om från tillverkarens stora flaskor till mindre flaskor med vår egen etikett.

Innehåll: Naturlig & Artificiell Smak (USP Kosher Grade), Etanol, Propylenglykol (används av tillverkaren som bas för att lösa smakerna)
Flavor West Egenskaper:

– Fri från fett, kalorier och sötningsmedel.
– Inga konserveringsmedel eller stabilisatorer.
– Utan jordnötter och majs.
– Glutenfri och vegansk.
För mer information om smakerna, besök gärna Flavor Wests webbplats.

Om Flavor West

Flavor West är ett amerikanskt varumärke som grundades 2012 i Kalifornien. Alla produkter är FDA-godkända och används inom matlagning och bakning. Trots att Flavor West inte har funnits lika länge som sina konkurrenter, har de blivit ett av de största namnen inom vaping-industrin.

Deras rena och precisa smaker har gjort dem till en favorit bland kunderna. Deras något udda smaker och smakkombinationer säkerställer att de alltid är relevanta jämfört med konkurrenterna.

Vi ser fram emot fler smaker från Flavor West i framtiden och tar kontinuerligt in nya produkter för försäljning.

De flesta smaker från Flavor West är mycket koncentrerade. Det finns ingen fast standard för hur mycket varje individuell smak ska blandas, eftersom de alla skiljer sig åt. Vårt bästa råd är att börja med en låg procentandel och öka vid behov. Alternativt kan du besöka DIY-webbplatser där du kan se hur andra användare har blandat och även hitta spännande recept.

Du kanske också gillar …