Koyuki Vapor

Koyuki Vapor

Visar alla 42 resultat

Visar alla 42 resultat

Utforska Koyuki Vapor: Svensk Juicemakare Sedan 2018

Koyuki Vapor är stolta tillverkare av förstklassig e-juice med ursprung i Sverige, och de har varit en pålitlig källa till smakrika vaping-upplevelser sedan 2018. Från det ögonblick den första linjen av e-juicer släpptes, har framgången varit påtaglig. Företagets grundare, Linus Gustafsson, har satsat sitt hjärta och själ i detta projekt, och detta engagemang återspeglas tydligt i varje droppe av deras e-juice.

Företaget erbjuder en variation av smaker, inklusive fruktiga och desserter. Deras sortiment inkluderar även e-juicer som är inspirerade av svenska högtider, exempelvis “Midsummer” som erbjuder en uppfriskande smak av söt rabarber, färska jordgubbar och nyplockade hjortron.

De erbjuder e-juicer i två huvudsakliga varianter: 60 ml flaskor fyllda till 50 ml för att möjliggöra tillsättning av en nicshot. Alternativt finns det även 30 ml flaskor fyllda till 10 ml, vilka är särskilt passande för MTL vaping och användning i podsystem.

Utforska Koyuki Vapor hos PremiumVape.se

Hos PremiumVape.se hittar du hela utbudet från Koyuki Vapor. Vi håller alla deras linjer i lager och uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment med deras senaste kreationer. Genom att beställa före kl. 16.00 på vardagar säkerställer du att ditt paket skickas samma dag. Upptäck det bästa från Koyuki Vapor och njut av deras enastående smaker. Välkommen till PremiumVape.se för en oslagbar vaping-upplevelse.