Koyuki Vapor
Sort By

Koyuki Vapor

Koyuki Vapor är vår svenska juicemakare som har försett oss med förstaklassig e-juice sen 2018. Ända sedan första linjen med e-juicer släpptes har succén varit ett faktum. Linus Gustafsson är mannen bakom företaget och detta har varit ett hjärteprojekt från början och det reflekteras väl i juicerna.

Här hittar du linjer med fruktiga smaker och även dessertsmaker. Det finns också e-juicer som är inspirerade av våra svenska högtider som Midsummer, som är en läskande version gjord av söt rabarber, färska jordgubbar och nyplockade hjortron.

E-juicerna finns att få som 50ml juicer serverade i en 60ml flaska för att kunna addera en nicshot. Men det går även att få dom som 10ml serverade i en 30ml flaska, denna varianten lämpar sig ypperligt för MTL och att använda i sitt podsystem.

Köp produkter från Koyuki Vapor hos PremiumVape.se

Hos PremiumVape hittar du allt från Koyuki Vapor, vi har samtliga linjer i lager och tar alltid in deras senaste skapelser så fort dom släpps.  Gör din beställning innan kl 16.00 vardagar och vi kommer skicka ditt paket under samma dag.