Ringo On Ice från Koyuki Salts 14mg (10ml)

89 kr  

“Ringo On Ice från Koyuki Salts med smak av kaktus, lime och gröna äpplen samt en touch av mentol.”

PG/VG: 50/50
Storlek: 10ml
Nikotinhalt: 14mg nikotinsalt

Koyuki Vapor

I lager

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Smakprofil:,,

Upptäck Koyuki Vapor: Svensk E-juicetillverkning Sedan 2018

Koyuki Vapor, grundat 2018, har snabbt etablerat sig som en ansedd svensk tillverkare av premium e-juice. Sedan lanseringen av deras första e-juiceserie har varumärket konsekvent levererat högkvalitativa, smakrika vapingupplevelser. Grundaren, Linus Gustafsson, har lagt sin passion och hängivenhet i alla aspekter av Koyuki Vapor, ett engagemang som tydligt speglas i kvaliteten på deras produkter.
Företaget erbjuder ett mångsidigt sortiment av smaker, som omfattar både fruktiga och dessertliknande varianter. Deras produktutbud inkluderar också e-juicer inspirerade av svenska traditioner, såsom ”Midsummer” – en underbar blandning som framkallar den uppfriskande smaken av söt rabarber, mogna jordgubbar och ny­plockade hjortron.
Koyuki Vapors dedikation till att skapa autentiska och minnesvärda smaker har positionerat dem som ett framstående namn inom e-juiceindustrin. Det noggranna hantverket och omsorgen om detaljer är tydliga i deras unika smakprofiler, vilket tilltalar ett brett spektrum av vapeentusiaster. För användare som söker en smak av svensk excellens erbjuder Koyuki Vapors e-juicer en perfekt fusion av tradition och innovation. Deras åtagande för kvalitet och kundnöjdhet framgår i varje produkt, vilket gör Koyuki Vapor till ett självklart val för de som söker överlägsna vapingupplevelser.
När Koyuki Vapor fortsätter att utöka sitt sortiment, förblir de trogna sina rötter, genom att kombinera lokala influenser med global dragningskraft. Utforska deras urval idag och upptäck det rika smaklandskapet som gör Koyuki Vapor till en utmärkelse i världen av e-juicer.

Ringo On Ice från Koyukis Salts presenterar en optimal koncentration på 14 mg nikotinsalt, noggrant utformad för att passa användarens behov. Med en balanserad 50/50 VG/PG-blandning är denna produkt speciellt anpassad för podsystem. Denna noggrant avvägda formulering säkerställer en jämn och effektiv ångproduktion, vilket gör den perfekt för användare av pod-enheter. Koyukis Salts ger en mjuk och behaglig vapingupplevelse, och är därmed ett utmärkt val för dem som föredrar nikotinsaltbaserade e-juicer.

Du kanske också gillar …