Seriously Nice

Seriously Nice

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat

Seriously Nice

Seriously Nice från DoozyVape förnyar e-juicevärlden med sin uppfriskande kombination av fruktiga basar och ett toppskikt av menthol. Denna serie är framtagen för att erbjuda en unik och livlig smakupplevelse, som särskilt uppskattas av vejpare som söker en krispig och kylig avslutning till sina fruktaromer. Sedan lanseringen har DoozyVape, en pionjär inom e-juiceindustrin, fortsatt att imponera med sin förmåga att kombinera djupa, autentiska smaker med en uppfriskande mentholkänsla.

serien erbjuder en palett av noggrant utvalda fruktsmaker som alla avrundas med en sval menthol. Varje 100 ml flaska ger utrymme för att lägga till två nicshots, vilket möjliggör för användaren att justera nikotinstyrkan upp till 3mg. För dem som föredrar en nikotinfri upplevelse, kan en basvätska enkelt tillsättas.

Optimerad för subohm-vejpning med en VG/PG-ratio på 70/30, säkerställer Seriously Nice en utmärkt ångproduktion samtidigt som den bibehåller en intensiv och välbalanserad smakprofil. Denna balans gör serien till ett idealiskt val för både erfarna vejpare och nybörjare, som erbjuder en djupt tillfredsställande och svalkande vapeupplevelse.

Som en modern tolkning av shortfills, erbjuder Seriously Nice en koncentrerad e-juice i flaskor designade för att kompletteras med en eller flera nikotinshots, eller enbart basvätska, beroende på användarens önskemål. Denna anpassningsbarhet, tillsammans med dess distinkta smakprofiler, gör Seriously Nice till ett utmärkt val för den äventyrliga vejparen som söker en frisk och fruktig smak med en sval mentholeffekt.