Vampire Vape

Vampire Vape

Visar alla 31 resultat

Visar alla 31 resultat

Om någon frågar vilken e-juice som har gjort störst avtryck inom vejpingvärlden så skulle nog de flesta svara Hesienberg från Vampire Vape. Otaliga äro de kloner som andra gjort på denna skapelse utan att komma ens i närheten av den smakexplosion som Heisenberg levererar.

Företaget bakom Vampire Vape heter Flavour Warehouse och startades 2012 av de två vännerna Phil och Nat. 2014 släppte dom de två ikoniska e-juicerna Heisenberg och Pinkman, som anspelar på en viss populär TV-serie, som en limited edition för en mässa i England. Succén var ett faktum och de två smakerna började massproduceras och spridas i världens alla hörn.

Heisenberg och Pinkman har förmodligen vunnit flest priser av alla nu existerande e-juicer och är än idag en toppsäljare.

Deras produkter ligger på 50ml som serveras i en 60 ml flaska med utrymme för att tillsätta en nicshot och få en e-juice på 3mg nikotin.

Vampire Vapes produkter går även att köpa som 30ml essenser för den som hellre blandar sin egen e-juice.

Köp Vampire Vape hos PremiumVape.se

Köp dom smarriga e-juicerna från Vampire Vape hos ett av Sveriges äldsta vapingföretag. Sedan starten 2014 har så har kärnan för hela vår verksamhet varit nöjda och återkommande kunder men även att leverera en kundtjänst i världsklass.

Skulle det dyka upp någon fråga så tveka inte att kontakta oss på vår supportmail där vi svarar så snabbt som möjligt.