Pinkman från Vampire Vape (100ml Nikotinfri Shortfill)

229 kr  

“En smak som kommer få alla er fruktälskande vapers att undra varför denna inte gjordes tidigare. A fruktexplosion som får det att vattnas i munnen.”

Vampire Vape

Slut i lager

Beskrivning

Smakprofil:,

VG-halt: 70 %
E-juice mängd: 100 ml
Flaskans volym: 120 ml

Om någon frågar vilken e-juice som har gjort störst intryck inom vapingvärlden skulle de flesta sannolikt svara Hesienberg från Vampire Vape. Otaliga är de kloner som andra har försökt skapa baserat på denna framstående blandning, men få har lyckats närma sig den smakexplosion som Heisenberg levererar.
Företaget bakom Vampire Vape heter Flavour Warehouse och grundades 2012 av de två vännerna Phil och Nat. År 2014 lanserade de de två ikoniska e-juicerna Heisenberg och Pinkman som en limited edition för en mässa i England, inspirerade av en populär TV-serie. Succén var omedelbar, och de två smakerna började massproduceras och spridas över hela världen. Heisenberg och Pinkman har förmodligen vunnit fler priser än någon annan existerande e-juice och är än idag bästsäljare.

Deras produkter finns i 100 ml  som levereras i en 120ml flaska, vilket ger utrymme att tillsätta en nicshot och skapa en e-juice med 3 mg nikotin.

Shortfills är något koncentrerad e-juice som kommer i flaskor som inte är helt fyllda där man kan hälla i en eller flera nikotinshots för att tillsätta nikotin.

I Pinkman kan du tillsätta en 10ml nikotinshot 20mg/ml för att få en e-juice med en total nikotinstyrka på 3,3mg/ml.

Du kanske också gillar …