Publicerad den

Brutal Shortfills

Brutal Shortfills

Brutal, en serie med Nostalgiska Godissmaker!

Brutal, skapat av Just Juice, tar dig på en minnesvärd resa tillbaka till barndomens godisbutik med sina klassiska smaker av sötsaker och godis. Oavsett om du längtar efter smaken av Rabarber & Vaniljkräm eller Svartvinbär, kommer Brutal att väcka dina smaklökar på ett sätt som får dig att längta tillbaka till godisskåpet!

Obegränsad Njutning i Generösa Flaskor

Brutal e-juicer levereras i rymliga 120 ml flaskor, där 100 ml är fyllda med ljuvlig e-juice. Det ger dig gott om utrymme att tillsätta nikotinhalten som passar just dig. Om du föredrar en nikotinstyrka på 3 mg är det enkelt att tillsätta två 10 ml nikotinshots och skräddarsy din smak precis som du vill. Säg adjö till kompromisser och välj friheten att njuta av din Brutal på ditt eget sätt.

Imponerande Ånga med Perfekt Blandningsförhållande

Brutal har skapats med omsorgsfullt utvalda ingredienser och en VG/PG-blandning på 70/30. Detta gör dem idealiska för olika kit, från mun till lunga till sub-ohm-kit och Pod Vape Kit. Oavsett din vapingstil kommer du att uppleva imponerande ångproduktion och en fantastisk smakupplevelse som tar din vejpning till nya höjder.

Utforska Brutal Idag!

Så varför vänta längre? Ge dina smaklökar en nostalgisk resa med Brutal. Utforska vårt sortiment av klassiska smaker och hitta din nya favorit. Det är dags att ta din vapingupplevelse till en brutal nivå av njutning. Vårt mål är att göra dina smaklökar glada och dina vapingsessioner oförglömliga.

Tillgängliga smaker:

Rhubarb & Custard
Sour Strawberry Bubblegum
Raspberry Sour
Mr Jack
Red & Black