SMOK Nord Coils (5-pack)

159 kr179 kr  

SMOK
Nollställ

Beskrivning

Smok Nord 0,8Ω meshcoil är designad för MTL. Detta kommer att ge en starkare halsträff och mer ånga än 1,8Ω coilen. Observera att dessa endast passar Nord-pods, inte RPM-pods.

0,6Ω coilen är bra för en luftigare vape och kommer att producera större moln. Dessa coils har också en modern meshdesign som ökar ytan på coilen, vilket säkerställer större exponering för e-juicen för förbättrad smak.

Kompatibla enheter

Nord Pods
Nord 2 Kit
Nord 2 Nord Pods
Priv N19 Kit
Nord 19 Tank
Hämta Mini Kit
Hämta Mini Nord Pod
RPM40-sats
RPM40 Nord Pod
Stick N18 Kit
Stick N18 Tank
Nord 50W Kit
Nord Pro Kit
Nord Pro Pods
Nord 50W Nord Pods

Vad är skillnaden mellan Nordcoilsen?

Den vanliga coilen på 1,4 Ω är perfekt för e-juicer med högre PG och nikotinsalter, och tightare bloss som är idealisk för MTL. Alternativt kan du välja den keramiska coilen på 1,4 Ω som ger högre temperaturbeständighet, är mer lämplig för användning vid högre watt och kan erbjuda en längre livslängd.

Hur länge håller coilen?

Coilens livslängd beror på många faktorer, inklusive hur länge du puffar, vilken e-juice du använder och vilket wattal du använder din coil vid. Coils med låg resistans används vid högre watt och håller inte lika länge som högresistanscoils.

Du kan förlänga coilens livslängd genom att primea (grunda) coilen före användning, Genom att använda e-juice med rätt VG/PG-förhållanden, genom att inte gå över rekommenderat watttal och genom att fylla på din tank så att coilen aldrig torkar ut . Med försiktighet bör Nord coilsen hålla allt från några dagar till en vecka eller mer.

Vilken Nordcoil är bäst för nikotinsalter?

Nikotinsalter används bäst med coils som har ett högre motstånd, såsom Nord 1,4Ω coil.

 

  • 0,6Ω Mesh (DL) 25W
  • 0,8Ω DC Dual Coil (MTL) 16W
  • 0,8Ω Mesh (MTL) 16W
  • 1,4Ω Regular (MTL) 12W