SMOK
Sort By

SMOK

SMOK grundades 2010 och är ett av de ledande varumärkena inom e-cigaretter. Specialiserat på forskning, utveckling, produktion och försäljning av e-cigaretter, som täcker alla marknader runt om i världen. Med kontinuerlig innovation har SMOKs produkter tilltalat konsumenter över hela världen, vilket gör SMOK till ett förstklassigt globalt varumärke inom e-cigarettindustrin.

Det som satte SMOK på kartan var när dom släppte sin nu kultförklarade Alien Mod. Denna mod tog vapevärlden med storm och blev deras största succé till dagens datum. Även V8 Baby tanken som hörde till Alien kittet revolutionerade branschen med sin träffsäkerhet på smakerna och den stora variationen av coils som man kunde välja mellan.

SMOK har ett brett utbud av e-cigarettprodukter, inklusive produkter från ingångsnivå till mer avancerade produkter. SMOK producerar inte bara produkter av hög kvalitet, utan vill också ge konsumenterna möjligheten att leva ett hälsosammare liv och ett alternativ till tobak.

SMOK är dedikerade till att skapa nya vapingupplevelser för kunderna. Fokus på produkternas kvalitet och säkerhet för att kunna erbjuda en bättre vapingupplevelse i alla aspekter.

Vi på PremiumVape.se har sålt produkter från SMOK sen starten 2014. SMOK har alltid funnits bland våra bästsäljare och har hjälpt otaligt många människor att byta från cigaretter till e-cigaretter. Vi ser fram emot många fler år av innovationer och produkter som förändrar branschen.

Köp dina SMOK produkter från oss innan 16.00 vardagar och vi skickar dom samma dag. Som kund kan du alltid känna dig trygg med betallösningar från Klarna med hög säkerhet.