Uwell Caliburn A2 / AK2 Pods (2ml, 4-pack)

179 kr  

Uwell
Nollställ

Beskrivning

Caliburn A2-pods kommer i ett paket om 4 och har en inbyggd mesh coil med hög motståndskraft som gör dem perfekta för mouth to lung (MTL). Poddarna har också designats med ett speciellt format munstycke just för MTL.

Poddarna klickas enkelt in i enheten tack vare en magnetisk anslutning. 0,9Ω poddsen har också en bekväm toppfyllningsdesign som innebär att det inte finns något behov av att ta bort podden från enheten för att fylla på. Ett praktiskt visningsfönster låter dig hålla koll på dina e-juicenivåer för att förhindra att podden blir torr.

Den fasta coildesignen hos Caliburn A2-pods eliminerar också behovet av coilbyten. När coilen tar slut är det bara att byta ut hela podden.

Kompatibla enheter

Caliburn A2
Caliburn AK2
Caliburn A2S

Vilken e-vätska kan du använda med Uwell Caliburn A2-pods?

Caliburn A2-pods fungerar bäst med e-juicer som har ett 50:50 VG/PG-förhållande.

Är Caliburn A2-pods för mouth to lung?

Ja. Den högre motståndscoilen i Caliburn A2-pods gör dem perfekta för MTL

Hur länge håller Caliburn A2-pods?

Nyckelelementet för hur länge en pod varar är coilen i poden. Detta beror på ett antal faktorer som hur ofta du puffar och hur länge du andas in.

Du kan dock maximera coilens livslängd genom att låta e-vätskan dra in innan den används för första gången, genom att använda e-vätska med rätt VG/PG-förhållande och genom att hålla podden påfylld. Med försiktighet bör poddsen hålla allt från några dagar till en vecka eller mer utan att behöva bytas ut.