Uwell

Uwell

Visar alla 15 resultat

Visar alla 15 resultat

Innovation och användarupplevelse har alltid varit UWELLs passion. Sedan starten har UWELL varit engagerad i teknisk utforskning för att förse användare med högkvalitativa vapeprodukter och livskvalitet.

Med innovativ vape-teknik, strikta kvalitetskontrollsystem och precis tillverkning har UWELL, som överskrider nationella gränser med sin uppfinningsrikedom, blivit ett av de främsta varumärkena på den globala vapemarknaden.

I framtiden kommer UWELL fortfarande att hålla den ursprungliga avsikten i åtanke, att förnya vid gränsen, fokusera på marknadens efterfrågan, skapa mer teknisk innovation, följa varumärkesglobaliseringsstrategin, expandera inhemska och utländska kanaler, skapa utmärkta produkter och tjänster för användare och erbjuda en bättre livskvalitet med unika produkter.

Uwell är ett relativt ungt företag i branschen och startade sin resa 2015 med den första produkten som var Crown tanken. Denna tank blev en stor succé hos användarna. Men det absolut stora genombrottet kom 2019 när dom släppte podsystemet Caliburn. Caliburn blev en benchmark för podsystemen i branschen och såldes i 65 länder genom fler än 20000 återförsäljare.

Köp dina produkter från UWELL hos oss på PremiumVape.se
Alla produkter är registrerade och godkända för försäljning i Sverige. Hos PremiumVape hittar du endast äkta produkter och vi tillhandahåller en hög kundservice vid rådgivning om produkterna.

Beställ innan 16.00 vardagar och vi skickar din order under samma dag. Flera olika leveransalternativ finns att tillgå såsom Postnord Varubrev, MyPack eller DHL.