Uwell Caliburn Pods 2ml (4-pack)

169 kr  

Uwell Caliburn-poddar är ämnade för Caliburn och Koko Pod Kits. De har en volym på 2ml, är påfyllningsbar och anpassade för MTL-vejpning. Dessa poddar är Idealiska för e-vätskor med minst 50% PG och saltnikotin.

Uwell

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Uwell Caliburn Pods 2ml är designade för användning enbart med Uwell Caliburn kitet och Koko Pod Kit. Dessa påfyllningsbara poddar har en kapacitet på 2ml och är avsedda för mouth to lung (MTL). Genom att ta bort munstycket avslöjas två påfyllningsportar för snabb och enkel påfyllning av e-juice. Varje podd är utrustad med antingen en 1.2 Ohm eller en 1.4 Ohm vertikal coil, vilket erbjuder ett begränsat luftflöde och diskret molnproduktion, samt en förbättring av smaken. Båda poddvarianterna kan användas med Uwell Caliburn Kit och Koko Pod Kit.

För bästa resultat rekommenderar vi att dessa poddar används med e-vätskor med hög PG-halt, som är 50% PG och högre. Du kan också använda e-juice med saltnikotin med dessa poddar.

Medföljer Uwell Caliburn Pods 2ml:

  • 4 x Caliburn & Koko 2ml Ersättningspoddar

Egenskaper:

  • 2ml e-vätskekapacitet
  • Påfyllningsbara
  • Vertikal coilbyggnad
  • Kompatibla med e-vätskor med hög PG-halt
  • Designade för MTL

Hur länge håller Uwell Caliburn Pods?

Livslängden på din pod kan variera avsevärt beroende på flera faktorer såsom storleken på dina bloss, vilken typ av e-juice du använder och på vilken watt-nivå du vejpar på. Coils med låg resistans som används vid höga watt-nivåer tenderar att ha en kortare livslängd än de med hög resistans.

För att förlänga livslängden på din pod, rekommenderas att:

  1. Fyll på med e-juice och låt podden stå och suga åt sig i ca 10 min före första användningen.
  2. Använda e-juice med rätt förhållande av VG och PG.
  3. Inte överstiga den rekommenderade watt-nivån.
  4. Se till att din tank alltid är tillräckligt fylld så att coilen inte torkar ut.