Uwell Crown V Coils (4-pack)

149 kr199 kr  

Uwell Crown V coils för subohm vejpning finns i tre varianter med förbättrad smak och ångproduktion, rekommenderas med 70% VG e-juice eller högre.

Uwell

Beställ vardagar innan 16:00 och vi skickar samma dag

Beskrivning

Uwell Crown V Coils har utformats för användning med Uwell Crown 5 vape-tank och kit som inkluderar den. Det finns tre varianter av denna coil tillgängliga, alla är anpassade för sub-ohm-vejpning och har meshbyggen för att förbättra både smak och ångproduktion. När det gäller e-juice rekommenderar vi att de paras ihop med en hög VG e-vätska som är 70% VG eller högre.

Medföljer Uwell Crown V Coils:

 • 4 x Uwell Crown 5 Coils

Egenskaper:

 • Designade för sub-ohm-vejpning
 • Flera motståndsnivåer
 • Mesh
 • Kompatibla med hög VG e-vätska

Rekommenderad watt:

 • 0,2 ohms Crown 5-coils har det lägsta motståndet och använder ett tredubbelmeshbygge för att leverera den högsta nivån av ångproduktion. Dessa coils kan användas mellan 65 – 70W och stöds av en rad sub-ohm vape-enheter.
 • 0,3 ohms Crown 5-coils har å andra sidan ett dubbelmeshbygge och deras något högre motstånd är mer anpassade för att leverera en balans av smak och ångproduktion. De kan användas mellan 50 – 55W.
 • 0,23 ohms Crown 5-coils erbjuder en mittpunkt mellan de två. De använder ett enkelmeshbygge som fortfarande levererar bättre smak från e-vätskor men producerar något mer ånga än 0,2 ohms coils. De kan användas mellan 65 – 70W.

Livslängd på Uwell Crown V Coils:

Livslängden på din coil kan variera avsevärt beroende på flera faktorer såsom storleken på dina bloss, vilken typ av e-juice du använder och på vilken watt-nivå du vejpar på. Coils med låg resistans som används vid höga watt-nivåer tenderar att ha en kortare livslängd än de med hög resistans.

För att förlänga livslängden på din coil, rekommenderas att:

 1. Fukta coilen ordentligt före första användningen.
 2. Använda e-juice med rätt förhållande av VG och PG.
 3. Inte överstiga den rekommenderade watt-nivån.
 4. Se till att din tank alltid är tillräckligt fylld så att coilen inte torkar ut.