Vaporesso GTX POD 26 (5ml, 2-pack)

99 kr  

2st tomma Pods utan coils

Vaporesso

I lager

Välj tillbehör:
Vaporesso GTX Coils (5-pack)
Modell
169 kr  

Beskrivning

Vaporesso GTX POD 26 fungerar med GTX-coils som finns i flera olika motstånd för att stödja både MTL- eller DL  beroende på dina önskemål.

Poddarna är designade med SSS-teknik för att säkerställa att de är läckagesäkra. Poddens bekväma toppfyllningsdesign gör påfyllning av e-juice snabbt och enkelt utan att behöva ta bort podden från enheten.

Den magnetiska basen på podden håller den säkert på plats och den bekväma coildesignen med push-fit gör det enkelt och smidigt att byta coils.

GTX POD 26 har också en justerbar luftflödesring som gör att du kan skräddarsy luftintaget på podden exakt. Vrid luftflödesringen öppen eller stängd för en luftigare eller mer begränsad vape, mer eller mindre intensiv smak och en starkare eller svagare nikotinträff.

Kompatibla coils & e-juicer

GTX POD 26 kan användas med både 50VG/50PG samt e-juicer med högre VG-halt och GTX V2 coils med trippla silikonpackningar.

E-juicer med 50VG/50PG: Använd 0,8Ω eller 1,2Ω GTX-coils
E-juicer med hög VG: Använd 0,2Ω, 0,3Ω eller 0,6Ω GTX-coils

Kompatibla enheter

GTX GO 80
Luxe 80
Luxe 80S

Vad betyder SSS-teknik?

SSS står för: Seal comprehensively, saturate properly, store safely och är en läckagesäker teknik som används för att förhindra att e-juice rinner ut från podden.

Kan du tvätta en GTX POD 26?

Ja. Ta bort podden från enheten och töm ut eventuell e-juice. Tvätta podden med varmt (inte kokande) vatten. Se till att podden är helt torr innan du använder den igen.

Du kan också rengöra anslutningarna med bomull för att ta bort damm.

Vad är skillnaden mellan mouth to lung (MTL) och direct lung (DL)?

Med mouth to lung andas du in ånga och håller den i munnen en stund innan du andas in igen för att ångan ska nå dina lungor. Med Direct lung  andas du in i dina lungor i ett kontinuerligt andetag.